Tuk Tuk

Je kunt onze Tuk Tuk reserveren voor verschillende gelegenheden en doeleinden.  Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag of op scholen/evenementen. Of het nou binnen of buiten is, voor ons is het geen enkel probleem. Met onze Koffie, ijs, wafels, poffertjes, snoepjes, popcorn/suikerspin, sandwich, broodjes, hotdog, nasi & bami, soep tuk tuk bent u verzekerd van heerlijke koffie/hapjes tijdens uw evenement. Goede koffie zorgt voor een absolute meerwaarde. Opening, promotie, congres, beurzen, koffie op locatie bij een van uw klanten? Wij zijn er voor je.

Onze Tuk Tuk bij uw op locatie, deze unieke koffie ervaring zal het gesprek van de dag zijn. Maar denk ook aan beurzen, congressen, jubilea, product lanceringen etc. De geur van koffie, de sfeervolle espressobar zijn slechts enkele elementen die zorgen voor succes!

smoothie, fruit, tropical-6760874.jpg
coffee, coffee cup, hot coffee-2358388.jpg
sandwich, toast, food-2301387.jpg
snack, plate, canapes-5077036.jpg

Catering

Buiten overheerlijk koffie kunnen wij ook de overige catering voor uw verzorgen. Dit varieert van lekkernijen voor bij de koffie, maar ook heerlijke  belegde broodjes,  borrelhapjes, complete borrel etc. Een groot voordeel is het als u de complete catering incl. goede koffie bij een partij kunt onderbrengen. 

 

sweet table

Heerlijke koekjes

U kunt kiezen uit een assortiment: 

-cocos koekjes

-pinda koekjes

-maizena koekjes

-haver koekjes

-noten koekjes

Er zijn veel soorten koekjes die we voor u kunnen maken, per kilo 14,95 euro kosten.